Mainboard:
Heidar, Rimewind Master,
Chilling Shade,
Krovikan Scoundrel,
Garza Zol, Plague Queen,
Zombie Musher,
Deepfire Elemental,
Tresserhorn Skyknight,
2xFrost Raptor,
Karplusan Wolverine,
Goblin Rimerunner,
Stromgald Crusader,
Rimewind Taskmage,
Phobian Phantasm,
Earthen Goo,
Drelnoch,
2x Ohran YetiOther:
2x Icefall,
Cryoclasm,
Skred,
Grim HarvestLands:
2x Snow-Covered Island,
Snow-Covered Mountain,
Mouth of Ronom,
Boreal ShelfSideboard:
Zur the Enchanter,
Resize,
Into the North,
2x Bull Aurochs,
Aurochs Herd,
3x Ronom Hulk,
2x Freyalise's Radiance,
Martyr of Spores,
Sound the Call,
2x Orcish Bloodpainter,
Phyrexian Etchings,
2x Krovikan Scoundrel,
2x Disciple of Tevesh Szat,
Feast of Flesh,
Surging Dementia,
Flashfreeze,
2x Krovikan Mist,
Martyr of Frost,
Surging Aether,
Rune Snag,
Survivor of the Unseen,
Kjeldoran Gargoyle,
Jotun Grunt,
White Shield Crusader,
Ronom Unicorn,
Kjeldoran Outrider,
Squall Drifter,
2x Gelid Shackles,
Surging Sentinels,
Swift Maneuver,
Kjeldoran War Cry,
Martyr of Sands,
Snow-Covered Plains,
Snow-Covered Forest,
Thrumming Stone

We waren rond 11u30 ter plaatse. Dennis was met de auto, Roeland, Chris, Rick en ik met de trein... 't NDC in Utrecht is een aangename lokatie; meer dan genoeg ruimte, niet benauwd, en beneden en goed uitgeruste bar... We schreven ons in voor een flight, en rond 12:00 begonnen we, in een relatief kleine flight. Ik dacht 25 man ofzo. Er werden 4 rondes gespeeld, en we kregen 5 Coldsnap boosters om ons deck van te bouwen. Vanaf 9 punten kreeg je een booster (of 2?), en 't restant werd onder de lagere punten randomly verdeeld.Mijn resultaten waren loss (2-0 tegen de uiteindelijke 1e plaats), loss (2-0 tegen een Amerikaan), draw (1-1 tegen Dennis), win (2-1). 4 puntjes dus... Vanaf 9 punten had je zeker een booster, dus ik moest 't hebben van de random booster loterij. Maar daar piste ik weer mooi naast de pot, terwijl de rest van ons groepje wel wat won. Chris zelfs vanwege 9 punten dacht ik... (Toch? Please post a comment with details). Na de flight moest Dennis aftaaien, en heeft de rest nog een draft gedaan; zie volgende post.Over m'n deck; de witte pool leek me aardig, maar niet goed genoeg. M'n main bomb leek me Garza Zol, Plague Queen en Heidar, Rimewind Master zag ik ook wel zitten. Dus waren m'n kleuren al bepaald en heb ik daarin verder gebouwd. Ik had 3 land destruction kaartjes via Icefall en Cryoclasm, dus leek me dat ook nuttig om op te focussen. In limited speelt iedereen minstens 2 kleuren, eventueel met splash. Als je uitgaat van 2 kleuren, heb je 10 mogelijke combinaties, waarvan er maar 3 niet wit of blauw bevatten (RB, RG en BG). Daardoor heeft Cryoclasm in minstens 70% van de matchups een target, wat me genoeg reden leek om 'm mainboard te spelen. 't Allerlaatste potje werkt dat ook uiteindelijk; 4 lands destroyed in 5 beurten. Deels door een niet al te snuggere actie van m'n opponent waardoor ik een Icefall kon recoveren.