Zondag 4 februari organiseer ik voor ons clubje een Planar Chaos release-toernooitje... Meedoen kost E.15 per persoon. Daarvoor krijg je dan 2 Time Spiral boosters en 3 Planar Chaos boosters waar je een deck mee moet bouwen. Verder gaat er (minstens) 1 Planar Chaos per persoon de prijzenpot in. We zullen 5 of 6 rondes Swiss spelen (3 punten voor een win, en 1 voor een draw), met onbeperkt sideboarden tussen de games en matches. Vanaf 11 uur is men welkom. Om 12:00 beginnen we met de decks bouwen, en om 13:00 met de eerste speelronde. Om een uur of 19:00 zijn we dan als 't goed is klaar met spelen en zal de prijsuitreiking en pizza-bestelling plaats vinden...

Tot dusver hebben zich aangemeld: Chris, Hanno, Rick, Jasper, Aal, Dave, Joost, Hylke, Dennis, Giel en twee vrienden van Hylke. Twaalf man, en daar houden we't bij...