Sjemig de pemig! Nog maar even en 't is zover; voor altijd een ring om m'n vinger. De voorbereidingen vereisen een stuk meer tijd en aandacht dan ik had gedacht. Als 't goed is hoef ik dit allemaal maar 1 keer te doen, dus ik kan 'r mee leven. Alle afspraken (op de fotograaf na) zijn gemaakt, nou nog afwachten of alles ook klaar is wanneer 't klaar zou moeten zijn. Zoals Dientje's jurk, mijn pak en de bloemen.

Op mijn rsvp-siteje zie ik dat er maar weinig mensen niet komen, dus 't zal een drukke boel worden. Ik schat 90 man bij de ceremonie, en twee keer zoveel op 't feest. Hopelijk draait 't weer nog bij voor de 7e, want dit soort stormen zullen Nadine's coiffure op de heugelijke dag vast geen goed doen, laat staan de mijne!

Na de 7e een aankondiging van de eerstvolgende Oud Amstelveensche Spelletjeschdag (waarschijnlijk gecombineerd met m'n verjaardag), en natuurlijk een beschrijvinkje van de dag zelf en alles eromheen.