Als alles meezit vindt er zondag 12 26 augustus een tenth-edition draft plaats bij mij thuis. Tenth edition is de laatste core-set (14 juli uitgekomen), en draft en speelt lekker soepeltjes weg. Geen mechanics waar je het hele regelboek voor hoeft te weten, en een hoop kaarten waar helemaal geen extra rules-text opstaat.

Ik zoek naar minstens zes man, maximaal zestien. De kosten bedragen E.8,50 per persoon, en daarvoor krijg je (minstens) 45 kaarten, en speel je 5 of 6 matches (best out of 3 games). Geen prijzen, maar na afloop worden de rares en foils verdeeld in volgorde van de eindstand.

Vanaf 12:00 is men welkom. Om 13:00 begint 't draften en deck bouwen, en om 15:00 de matches. Van 19:00 tot 20:00 eten, en dan de laatste 1 of 2 rondes van 20:00 tot 22:00.

Wie doet er mee? Als je zondag echt niet kan maar zaterdag wel, laat dat dan even weten; als dat bij heel veel personen is, verplaatsen we de boel. Aanmelden graag hier op de blog, of per mail aan mij.

De 11e tot dusver 3 personen: Chris, Tinus & Giel

De 26e tot dusver 9 personen: Chris, Joost, Stefan, Jasper, Aal, Rick, Dennis M., Dennis B., Tinus en Giel en onder voorbehoud ook nog P.J. (Daan, Joram, David, Dave & Hanno)