Komend najaar, vermoedelijk 't weekend van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober of  3 & 4 november organiseer ik thuis de 1e editie van Lanstelveen! Neem je gamerig, kussen & slaapzak mee, en we gaan van vrijdagavond (12e) tot zondagnacht 's even stevig lannen! Spelletjes die we onder andere zullen spelen zijn: Soldier of Fortune 2, Quake 3, Zero Hour, C&C 3 en misschien Half-Life of zelfs WoW. Andere ideeen zijn welkom; zeker als je ergens de installer en updates hebt. Stuur een mail naar [email protected] om op de mailinglist te komen.

Ik zorg voor 100Mbit ethernet, stroom en een lokaal Linux Q3, SoF2 en Teamspeak servertje waar ook alle juiste versies ter download op zullen staan.

Neem zelf mee: slaapzak, kussen, computer, headset (met microfoon)

Voedsel en drank wordt gehaald en/of besteld...

(PS; alternatieve weekends zijn dan dus 6&7 oktober of 20&21 oktober)