De eerste uurtjes zitten erop. Een zeer exclusief en illuster gezelschap; Bharti, Meelis, Aal en ik. Tot dusver hebben we Soldier of Fortune 2 gespeeld, en een klein beetje Zero Hour.

't Lijkt erop dat de meeste mensen beschikken over Team Fortress 2, dus ik denk dat we daar morgen veel van zullen zien. Hopelijk doet Windows op m'n iMac 't dan weer. Schijnt dat je zelfs HFS+ kan defragmenteren, en dat dat ook moet om de lege ruimste te consolideren zodat er ruimte is voor een flinke XP partitie. Om ongeveer 3 uur vannacht is de defragmentatie als 't goed is klaar en ben ik niet meer veroordeeld tot m'n oude P4.

Morgen worden met computer verwacht: Dave, Hanno, Chris, Roeland, Michael, en mogelijk Rick en Beer. Da's dan dus al 9 tot 11 man. Zondag komt daar eventueel nog een collega van Dennis bij, en wie weet wie er allemaal nog meer komt...

Update: 3:00 's nachts is men naar bed gegaan, na ook nog wat Half-Life 2: Deathmatch gespeeld te hebben. M'n iMac is gedragmenteerd, nou nog m'n XP partitie restoren.