Om wat meer invulling te geven aan de lege dagen tussen kerst en oud&nieuw, is er dit jaar op zondag 30 december net als vorig jaar weer een Spelletjesdag bij ons in Amstelveen.

Nogmaals voor de duidelijkheid, op een Spelletjesdag worden vooral bord- en kaartspelen gespeeld. Enige computer-element is (misschien) de Wii of Gamecube, en dan alleen maar lol-spelletjes (Mario Party, Super Monkeyball, Sports, etc). Er wordt ook (bijna) geen Magic gespeeld. Wel bijvoorbeeld:
- Jenga
- Katan
- Carcasonne
- Monopoly
- Het Mad-spel
- Eierdansen
- Flux
- Poker
- Weerwolven
- noem maar op!

De deur gaat om 13:00 open. Misschien als er genoeg geinteresseerden zijn kunnen we een vroeg-potje Game of Thrones organiseren?

Omdat de feestdagen al duur genoeg zijn, is 't wel Bring-Your-Own-Booze. Onze Albert Heijn is dicht op zondag, dus je zal 't ook niet alsnog om de hoek kunnen halen. Je hoeft je niet vantevoren aan te melden ofzo, maar 't wordt natuurlijk altijd gewaardeerd als je even vantevoren laat weten of je wel of niet komt.