LANsterdam zit erop, en was klein maar fijn! Ik vermoed dat opkomst deels bepaald wordt door ver vooruit plannen, en deels door iedereen gewoon suf te spammen. Dus begin ik maar met beide... Het feest vindt plaats op 5/6/7 september in Amstelveen bij mij thuis.

Ik kan beneden 16 man plaatsen en op zolder eventueel nog 's 6 of 7. Ik ga proberen zo veel mogelijk mensen te krijgen, omdat de ervaring leert dat TF2 pas echt leuk is als je je opponents hoort schelden. Zaterdagmiddag en avond zal 't "hoogtepunt" zijn denk ik, maar we beginnen al vrijdag vroeg in de avond en kunnen zondag tot laat door.

Op LANsterdam herontdekt, en wat bijna zo leuk bleek: Worms Armageddon! Neem mee als je't hebt; nostalgische hilariteit. Eventueel kunnen we ook Worms 3D testen.

Is er ook interesse voor een RTS toernooitje of iets dergelijks? Ikzelf zie dan CNC3 wel zitten, maar vermoedelijk kiest de meerderheid voor Zero-Hour. We kunnen ook een goude ouwe zoals Red Alert of Homeworld (2) proberen. Let me know!

Zie de Lanstelveen 3 pagina voor meer details.