Dit jaar ben ik een dag ouder geworden. Sterker nog, ik ben op 16 augustus dit jaar 212 keer een dag ouder geworden. Dat moet gevierd worden!

Dus op zondag 16 augustus nodig ik vrienden en familie uit om ergens vanaf 16:00 bij ons in Amstelveen langs te komen voor een drankje en een aangebrand stuk vlees of kip van de barbeknoei. Als je van plan bent na 19:00 te komen, laat 't dan even weten (want voor die mensen sla ik vantevoren wat in bij de Dirk die tegenwoordig op zondag van 16:00 tot 19:00 open is bij ons).

Onder dwang van mijn ega heb ik een soort verlanglijst gemaakt die je ook in de lijst met pagina's rechts van deze blog kan vinden. Eventuele coordinatie daaromtrent mag Nadine lekker op zich nemen; als je geen email/telefoon van haar hebt mag je die aan mij vragen.

(PS; dit keer is mijn verjaardag aansluitend op Lanstelveen dus er zal een hoog nerdgehalte zijn...)

Update: Hier is een filmpje van een vorige verjaardag om te laten zien hoe leuk die zijn...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KWnDzxKSbVU[/youtube]